dijous, 21 d’octubre del 2010

Més d'un centenar de persones, a la I Festa Estellés de Gandia


El passat divendres 15 d'octubre va tenir lloc la I Festa Estellés de Gandia. A l'acte va fer acte de presència al voltant de 150 persones, per tal de llegir o escoltar els poemes de Vicent Andrés Estellés. Poetes i aficcionats a la poesia, de totes les edats, van llegir els textos del poeta de Burjassot, acompanyats de la música del jove cantautor de Cocentaina, Andreu Valor. 

Com a cloenda, els assistents van gaudir amb les paraules d'un convidat d'excepció, el professor i escriptor Ferran Suay que va titolar el seu parlament: "No hi havia a Gandia dos parlants com nosaltres", al voltant de la situació de la nostra llengua al País Valencià.

Al sopar posterior, el Restaurant Santanjordi va quedar menut per acollir a les més de 80 persones comensals, que volgueren continuar la festa conversant i discutint entre plat i plat.

Després de l'èxit de convocatòria, els organitzadors ja han anunciat la voluntat de repetir la festa cada any, en una mena de compromís amb la cultura.

La Festa Estellés Gandia continuarà a la xarxa. 
La Festa Estellés de Gandia no ha acabat. I és que els seus organitzadors han decidit continuar amb la publicació d'articles, poemes de la I Festa, fotografies, vídeos i altres materials, que la gent podrà anar descobrint dia a dia.

Entre les primeres novetats, hi ha el discurs de clausura que va fer Ferran Suay. Podeu seguir la “postfesta Estellés” a: http://festaestellesgandia.blogspot.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada